We zijn live!

Mijn naam is Ellen Klein Gunnewiek en ik wil je als projectleider van Jong Wonen Achterhoek van harte welkom heten op ons platform. Na anderhalf jaar aan voorbereidingen zijn wij dan eindelijk online! Met dit platform willen wij jongeren in de Achterhoek helpen bij het vinden van de juiste woning. Dit doen wij door je breed te voorzien van informatie over actuele woonprojecten, financiën op het gebied van wonen en door inzicht te geven in het proces van bouwen, huren of kopen van een woning. We zijn géén aanbieder van woningen, maar verbinden jou via ons netwerk aan de juiste partijen voor jou woonvraag.

Het is onze bedoeling om in de toekomst te groeien tot hét online platform van de Achterhoek op het gebied van wonen. Wij willen de verbindende factor vormen tussen bedrijven, overheid, organisaties en de jongere die op zoek is naar zijn of haar juiste woning. 

We gaan daarnaast succesverhalen en ervaringen van jongeren delen op ons platform. Ook wanneer je zelf een initiatief hebt ben je van harte welkom om hier iets over te komen vertellen.

Wij nodigen je ook als bedrijf of organisatie van harte uit om aan te sluiten. Wij geloven dat je door samenwerking verder komt. 

In de blog proberen we je zoveel mogelijk op de hoogte te houden van nieuwe ontwikkelingen in de Achterhoek.